press-release-1200px
Netboard-A10-1200px

Deciso kondigt haar Netboard A10 aan met ongeëvenaarde prestaties voor een breed scala aan netwerktoepassingen.

De focus van de ontwikkeling was gericht op de open source initiatieven waarbij Deciso betrokken is.

Het Netboard A10 platform, met de geïntegreerde AMD G-series SOC, biedt tot vier cores, aes-encryptie en hardwarevirtualisatie. Deciso vermindert veiligheidsrisico’s door de implementatie van Coreboot; een verifieerbaar en open source BIOS.

Het Netboard A10, ontworpen en geproduceerd in Nederland, is een Europees product vervaardigd met alleen hoogwaardige componenten.

Deciso biedt klanten OEM-diensten voor unieke producten die snel, betrouwbaar en betaalbaar in de markt gezet kunnen worden. Het Netboard A10 is een uitstekend uitgangspunt voor nieuwe ontwerpen.

Samples zijn voor geselecteerde klanten beschikbaar vanaf het laatste kwartaal van 2013. De algemene beschikbaarheid is gepland voor het eerst kwartaal van 2014.

Deciso B.V. is een zeer innovatief bedrijf dat netwerkoplossingen en middleware-software ontwikkeld. Haar expertise omvat zowel Open Souce Firewall & UTM technologieën alsmede telecommunicatie en business intelligence. Het bedrijf werd in 2000 opgericht met een sterke focus op open source technologieën.