Vacature_OPNsense_Deciso_Join_1024px

 Developer Open Source Security

Wil je onderdeel zijn van één van de snelst groeiende open source security projecten en invloed hebben op de ontwikkeling van een product dat duizenden netwerken wereldwijd beveiligd?

Wordt dan ontwikkelaar bij Deciso en gebruik jouw kennis en ervaring om de wereld nog veiliger te maken door mee te werken aan ons product.

(For English download the pdf version)

OPNsense is een beveiligingsplatform gericht op het aanbieden van veel gebruikte netwerkprotocollen en beveiligingsmaatregelen aan eindgebruikers of geautomatiseerde processen. Om dit mogelijk te maken worden allerlei uitdagende technieken gebruikt op het gebied van zowel backend als frontend ontwikkeling.

Samen met ontwikkelaars vanuit onze organisatie en de community om het project heen werk je aan het verbeteren en uitbreiden van OPNsense.

Wat vragen wij van een OPNsense developer

  • •Een afgeronde hbo-opleiding;
  • •Affiniteit met netwerken en beveiliging
  • •Analytisch denkvermogen
  • •Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • •Kennis en ervaring in Python, PHP en JavaScript;

Wat kunnen wij je bieden

Naast een uitdagende functie tegen een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een leuk team met veel mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. 

Onze standplaats is Middelharnis, werken vanuit huis behoort in overleg tot de mogelijkheden.

Over Deciso

Deciso is een technologiebedrijf dat netwerk appliances en netwerk security software maakt en verkoopt. 

Deciso is opgericht in 2000 en heeft een sterke focus op open source technologie. 

Onze security oplossingen bieden bescherming tegen netwerkbedreigingen in de breedste zin van het woord en vormen de eerste lijn van verdediging tegen malware, trojans, DDOS aanvallen en diverse vormen van fraude.

Onderdeel van de strategie, en broedplaats voor vele technische innovaties, is het snelgroeiende OPNsense open source firewall project. Vanuit dit project zijn technieken rondom high-availability, VPN (beveiligde toegang voor branche offices en ambulante medewerkers), intrusion detection/prevention (door)ontwikkeld en toepasbaar gemaakt voor een breed publiek. De security software wordt onder meer beschikbaar gesteld op een eigen in Nederland ontwikkeld en geproduceerd hardware platform.

Meer weten?

Neem dan contact op met Robert van Papeveld, +31 (0)187-744 020

Sollicitatie

We ontvangen je sollicitatie graag op career@deciso.com